Nadace ČEZ

NadaceCEZ_400x300_RGB_svetlePozadi_transparentni
Projekt je realizován za finanční podpory Nadace ČEZ.

Řízení kvality sociálních služeb Diecézní charity ostravsko-opavské postavené na hodnotách

Období realizace: 1. 4. 2023 – 31. 12. 2023

Cíl projektu:
Cílem projektu je posílení organizační kultury a přijetí hodnot organizace vedoucími pracovníky za své, tak aby je mohli využívat při své práci a předávat je tak zaměstnancům, spolupracujícím organizacím, klientům atd.

Popis projektu:
Organizace v posledních letech zaměřuje svou pozornost na posílení dovedností vedoucích pracovníků s cílem profesionalizace organizace. Projekt je zaměřen na posílení organizační kultury. Vedoucí jsou nositelé hodnot, které se snaží aplikovat do každodenní praxe, tak aby byly běžnou součástí pracovního života zaměstnanců, při práci s klienty, ale také při spolupráci s partnery. Zaměstnanci jsou pro organizaci klíčoví. Na dobrém výsledku jejich práce se nejvíce podílí jejich postoje, přístupy a motivovanost k naplňování společného poslání, zaměřeného na naplňování potřeb klientů s laskavostí, odborností, trpělivostí a profesionalitou. V rámci projektu proběhne dotazníkový průzkum mezi zaměstnanci, 3 workshopy zaměřené na organizační kulturu a hodnoty organizace a odborné konzultace v oblasti HR.